Így áll a helyzet a Debrecen meccs előtt a Fradi szemszögéből

Így áll a helyzet a Debrecen meccs előtt a Fradi szemszögéből

Szombaton a Kispest élre ugrott mivel az eddigi listavezető Miskolc megrázóan simán kikapott a Balmazújvárostól viszont (Szombathy Pál szavaival élve) “a felcsúti Öcsi-derbin Puskás Ferenc csapata legyőzte a Puskás Ferenc nevét viselő csapatot”. Ki mit tippel, Pintér Attila meddig marad az Etyeki-dombság ékénél?

Itt a 4, forduló közepén már  elmondhatjuk ez a bajnokság teljesen kiszámíthatatlan, de nem azért mert minden csapat kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt hasnem pont az ellenkezője miatt, mérhetetlenül bizonytalan az összes alakulat, ami nemzetközi szinten be is árazta az NB1-et idén is. Kivétel esetleg a Vidi ami meglepően jó teljesítményt nyújtva ment tovább az EL-ben, de akár simán ki is kaphatnak a Mezőkövesdtől. Mi ugye a még nyeretlen Debrecenhez megyünk ami szintén veszélyesnek tűnik a bajnokság kiszámíthatatlansága miatt.  Lesz még az Újpest-Vasas akik ugye már túl vannak a barátságon mert közös társbérletükben mérkőznek meg egymással.

Nagyon a nézőket sem izgatja fel ebben a sivatagi melegben az egész bajnokság egyébként, de este 6-kor mi a TV-ben azért megnézzük a meccset.

ckozep.hu

 

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)

Our Partners